Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Harmonie St. Michaël, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd of een nieuwe tv bij Coolblue en wij ontvangen een kleine commissie hiervan voor onze vereniging.

Er zijn talloze deelnemende winkels zoals Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando! Dus als je bij één van deze winkels een aankoop wilt doen, kun je Harmonie St. Michaël helpen door dit via onze Sponsorkliks pagina te doen. En nogmaals, het kost jou niets extra!

STAPPENPLAN:

1. Ga naar onze harmonie website: https://www.stmichael.nl/
2. Zoek het logo van SponsorKliks en klik op de knop! Je wordt nu doorverwezen naar onze eigen SponsorKlikspagina. Je weet dat je goed zit als je onze naam, Harmonie St. Michael, boven in het scherm ziet staan.
3. Voeg deze pagina met het webwinkeloverzicht toe als bladwijzer aan je browser. Op deze manier kun je in de toekomst direct het overzicht bekijken zonder eerst de Harmonie St. Michaël website te hoeven bezoeken.
4. Kies op deze pagina de webwinkel waar je wilt shoppen en plaats vervolgens je bestelling bij de webshop zoals je bent gewend, zonder tussentijds een andere pagina te bezoeken. Belangrijk: Wanneer je tussentijds een andere pagina bezoekt, is de link verlopen en wordt de aankoop niet voor ons geregistreerd op SponsorKliks.